Tyskundervisning

– sprogtræning skræddersyet efter dit behov

Jeg tilbyder intensiv individuel tyskundervisning og/eller gruppeundervisning i tysk.

Vi starter med en indledende samtale, hvor kundens (dit) behov bliver nøje analyseret for at sætte de konkrete mål for undervisningen. Undervisningstider fastsættes også specielt til dig, hvor vi finder et tidspunkt, der kan passe begge parter. Tyskundervisningen finder som regel sted på din arbejdsplads.

Vi arbejder med effektiv sprogtræning, både mundtlig og skriftlig – med let forståelige grammatiske øvelser, som ikke behøver at være kedelige!

Der lægges vægt på, at kursisten får en god oplevelse, og kan komme med inputs og feedback. Undervisningen er en blanding af dialogtræning, læsning af tyske tekster og øvelser med grammatikken som en støttende funktion. Undervisningsemner bliver aftalt efter kundens ønsker og kan omhandle det daglige behov på arbejdspladsen, men også i fritiden.

Fleksibilitet er nøgleordet! Jeg tilbyder tyskkurser på alle niveauer, fra begyndere over basisniveau og opfriskning til tysk for viderekomne og tysk på avanceret niveau. På alle tyskkurser lægger jeg vægt på, at du lærer at tale tysk, lige fra første gang. Derfor består en stor del af min tyskundervisning i træning af samtale.

Bliv klædt på til at klare dig sprogligt i Tyskland, hvad enten du skal besøge landet som turist eller i arbejdsøjemed!

”Sprechen Sie Deutsch?” – ”Ja, ich spreche gerne Deutsch!”

Sådan skal det lyde, når du har afsluttet undervisningen hos jsscommunications.

Jeg tilbyder en personlig, spændende og afvekslende undervisning! Det betyder: God service til en overkommelig pris, som ligger i den lavere ende i forhold til andre udbydere.

Tysk er ikke kedeligt, men et sprog, der er vigtigt i forretningssammenhæng og også når man færdes syd for grænsen, enten på ferie eller bare for at shoppe.

jsscommunications tilbyder skræddersyede løsninger til alle slags kunder, som gerne vil lære tysk på en effektiv, men også behagelig måde!

Navigation